درمانهای کلینیک دندانپزشکی دکتر سولماز بیابانی در زمینه ایمپلنت، درمان ریشه، جرمگیری و بلیچینگ دندان (سفید کردن دندان)، روکش دندان (زیرکونیا، PFM، EMAX)، لمینیت دندان (ونیر سرامیکی) و دندانپزشکی کودکان بالای ۷ سال میباشد. همچنین روش های درمانی لمینیت و کامپوزیت ونیر نیز وجود دارد که علاوه بر سفیدی دندان ها می تواند با اصلاح شکل دندانها لبخندی زیبا برای شما به ارمغان بیاورد. بریج درمانی برای بی دندانی است. انتخاب یک مسواک مناسب در کنار روش های صحیح مسواک زدن باعث خواهد تا روند درمانی شما به درستی طی شود .تاکید میکنیم که مسواک زدن از مهم ترین عواملی است که روی جرم گیری دندان تاثیر گذار می باشد. در این شرایط حساسیت زیادی در خصوص مراقبت های بعد از جرم گیری دندان وجود دارد از جمله این که بهتر است از جویدن آدامس اجتناب کنید. • از انجام فعالیت های شدید و تمرین های ورزشی برای چند روز خودداری کنید. به هر حال آنچه پس از جرم گیری دندان احساس میکنید واقعیت دندان های شما است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد چرا که بزودی به آن عادت میکنید. دندانپزشک برای انجام این کار مقدار از بافت لثه را از روی دندان بلند میکند تا دسترسی به ریشه آن پیدا کند و بتواند آن را کاملاً تمیز کند.

پوسیدگی سطحی دندان

تحلیل لثه یک بیماری شایعی است که به مرور زمان موجب آسیب یا تحریک بافت نرم بخش های مختلف دهان میشود. بسیاری از مشکلات دهان و دندان در ارتباط با بیماری ایدز قابل درمان هستند. اگر نیاز به درمان تخصصیتری باشد، میتوان از ونیر سرامیکی، لومینیرز، روکش یا ایمپلنت نیز با توجه به شرایط بهره گرفت. تحلیل لثه چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت. آینه دندانپزشکی برای مشاهده دیواره های دندان ، لثه و همچنین کنار زدن زبان مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای خارج کردن سمان های موقت دندانی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. در مورد لیآپ مرطوب، آمادهسازی رزین در این عمل گنجانده شدهاست، چرا که الیاف در حال حاضر آغشته نشدهاند. قطعاً این شرایط برای شما اصلاً خوشایند نیست بهخصوص اینکه وقتی در حال صحبت با دیگران هستید متوجه فاصله گرفتن آنها از خودخواهید شد. اولین و بارزترین مشکل ناشی از جرم گرفتن دندان، تغییر رنگ دندانها و درنتیجه از بین رفتن زیبایی آنها است که قطعاً بر اعتمادبهنفس شما تاثیر میگذارد. برای مثال خمیردندانها و ژلهایی وجود دارند که حاوی ۱۰ تا ۱۵ درصد پروکسید بوده و درصورتیکه شما در هر سه وعده از خمیردندان استفاده کنید همان جرم خفیف بر روی دندانها بهطور کامل از بین خواهد رفت.

همچنین دیگر مراقبت هایی که باید پس از جرمگیری دندان رعایت کنید عبارتند از:استفاده ازسرم فیزیولوژی یا آب نمک در روز جرم گیری به التیام لثه کمک مینماید. از طرف دیگر زمانی که جرم بر روی دندانها مینشیند، شرایط برای پوسیدگی دندان و ابتلا به بیماریهای لثه بیشتر میشود. از طرف دیگر این روش سفیدی دندانهای شما را بیشتر میکند؛ بنابراین اگر بعد از جرمگیری عادی، بروساژ دندان را انجام دهید قطعاً هزینه کار برای شما کمتر خواهد شد چراکه مدتزمان سفید ماندن دندانها افزایش پیدا میکند. در اینجا از فلوراید به عنوان یک عامل محافظ برای دندانهای شما استفاده میشود که تا چند ماه بعد به مقاومت بیشتر دندانها در برابر پوسیدگی کمک میکند. درصورتیکه جرم دندان زیاد پیشروی نکرده باشد شاید متخصص به شما راهکاری پیشنهاد کند تا بهصورت خانگی بتوانید جرم دندانها را برطرف کنید. در صورتی که جرم زیادی داشتید و بعد از جرم گیری دندان هایتان به سرما و گرما حساس شده نگران نباشید به زودی رفع خواهد شد و برای کاهش سریعتر حساسیت میتوانید از خمیر دندان و یا دهانشویه ضدحساسیت استفاده کنید. در واقع انتخاب برند ایمپلنت دندان در افزایش یا کاهش هزینه آن بسیار موثر است.

از طرفی جرم با مسواک و نخ دندان بر داشته نمیشود و بنابر این فرد با دیدن این که حین مسواک زدن لثه هایش خونریزی می کند، آن نواحی دهان را مسواک نمی زند و به افزایش حجم جرم دندان در آن منطقه کمک میکند. در این مرحله شما دهان خود را بهطور کامل میشویید تا جرمها و آلودگیهایی که در دهان وجود دارد، تمیز شود. پس از آنکه جرم دندانها و اطراف لثه بهطور کامل تمیز شد، دندانپزشک دندانهای شما را با یک مسواک برقی پُرقدرت مسواک میزند. آخرین مرحله از فرایند جرمگیری و تمیز کردن دندانها، تیمار فلوراید میباشد. دندانپزشک معمولاً یک مایع حاوی فلوراید برای شستشوی دهان به شما میدهد. مراجعات دندانپزشکی برای جرمگیری و پاکسازی حرفهای از ضروریات مراقبتهای دهان و دندان است. بنابراین منظور از جرم گیری دندان، پاکسازی لایه های آهکی و زبر تشکیل شده روی دندان توسط دندانپزشک به کمک ابزار های دندانپزشکی و یا دستگاه اولتراسونیک می باشد. به خانم های جوان توصیه می شود تا قبل از بارداری جهت ارزیابی پریودنتال و پس از آن در حین بارداری و دوران شیردهی هر سه ماه یکبار جهت ویزیت به مطب دندانپزشکی مراجعه نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *